Ֆաբիանելլի
Արտադրող երկիր՝ Իտալիա
Ընկերության հիմնադրման տարեթիվ`1848թ.
«Պաստիֆիցիո Ֆաբիանելլի»-ն ("Pastificio Fabianelli" S.p.A.) իտալական ավանդական բարձրակարգ մակարոնեղեն արտադրող առաջատար ընկերություններից մեկն է աշխարհում իր «Մալտալիատի»(Maltagliati), «Ֆաբիանելլի»(Fabianelli) և «Պաստա Տոսկանա»(Pasta Toscana) ապրանքանիշներով, որոնց պատմությունը սկիզբ է առնում դեռևս 1848 թ-ից:
Մինչ այսօր, ընկերությունը պահպանում է Ֆաբիանելլի ընտանիքի ավելի քան հինգ սերնդի սերն ու նվիրվածությունը ավանդական մակարոնների պատրաստման մեթոդներին: Սկսած 1960թ. ընկերությունը Կաստիլիոնե Ֆյուրենտինո փոքրիկ լաբորատորիայում սկսել է արտադրել ձեռագործ մակարոններ՝ Տոսկանայի լավագույն բարձր կարգի կարծր ցորենից: Հենց այստեղից էլ Ֆաբիանելլին սկսեց ճանաչում ձեռք բերել: Եվ, արդեն, ներկայումս արտադրական հզորությունը կազմում է օրական 1000 տոննա մակարոնեղեն: Մակարոնների արտադրության համար օգտագործվում են պարզ և բնական բաղադրիչներ՝ ավանդույթներին համապատասխան:
Ընկերությունն իր սպառողին է ներկայացնում տարբեր ձևերի և համերի բարձրորակ մակարոնեղեն` պատրաստված կարծր ցորենի լավագույն տեսակներից: «Պաստիֆիցիո Ֆաբիանելլի»-ն` հավատարիմ մնալով իր արտադրանքի ավանդական իտալական որակին, անընդհատ որոնում է նոր տեխնոլոգիաներ, որպեսզի հասնի արտադրության ոլորտում կատարյալ արդյունքների` իր սպառողին առաջարկելով անկրկնելի բույր ու համ ունեցող մակարոնեղենի լայն տեսականի:
Ավանդույթնե՛ր, սե՛ր, ուսումնասիրություննե՛ր, որա՛կ, փո՛րձ և ճաշա՛կ, ահա գաղտնիքը, որը կարելի է բացահայտել համտեսելով Ֆաբիանելլի ընկերության մակարոնների տեսականիները:
2003թ. սկսած «ՎԱՍ ԳՐՈՒՊ»-ը հանդիսանում է Ֆաբիանելլի ընկերությանը պատկանող հայտնի «Մալտալիատի» և «Պաստա Տոսկանա» ապրանքանիշերի պաշտոնական ներկայացուցիչը Հայաստանում:
Պաշտոնական կայքեր`
http://www.fabianelli.it http://www.pastamaltagliati.it, https://www.pastatoscana.it/
MALTAGLIATI
Բարձր կարգի իտալական ցորենից
Հույս, երազանքներ և անկրկնելի սեր մակարոնների նկատմամբ
1848թ. երբ Իտալիայում պատմական իրավիճակը խաղաղ չէր և արևմտյան մարդը ոգեվորման կարիք ուներ, Վինչենցո Մալտալիատի-ն հիմնադրեց «IL Pastificio»: Այդ ժամանակաշրջանի գարնանային իրական հեքիաթը և իտալական նոր իրականության ոգևորիչ գործոնը, որը պետք է աճեր և հռչակեր իրեն որպես Իտալական ձեռնարկություն: Ձեռագործ մակարոնների նկատմամբ անկրկնելի սերը, հույսը և երազանքը, ինչպես նաև յուրահատուկ կարողությունը համատեղել ավանդույթները և նորարարությունները, հիմք հանդիսացան և Վինչենցո Մալտալիատին դարձավ մակարոնների արտադրության վարպետ: Մակարոնային արտադրության պատմությունը զարգացավ և վերածվեց նրան, ինչ այսօր տեսնում ենք:
"Մալտալիատին" արտադրվում է Ֆաբիանելլի ընկերության կողմից, որը պահպանել է այս մակարոնների հիմնական բնութագրիչ հատկությունները՝ միջազգային սիմվոլ դարձած որակը, իտալական արտադրության յուրահատկությունները և համը: Այս ապրանքանիշը կարևորում է իտալական արտադրությանը բնորոշ և որակի պահպանման արժեքները՝ համադրում է դրանք նորագույն տեխնոլոգիաների հետ և փոխանցում սերնդեսերունդ:
Բարձր կարգի, կարծր ցորե՛ն, հատուկ ցածր ջերմաստիճանում չորացու՛մ, տարբեր ձևաչափերով մակարոննե՛ր: Այս ամենը թույլ է տալիս ունենալ լավագույն մակարոնեղենը և բավարարել տարբեր համային ճաշակներ: Մալտալիատին իտալական արտադրանք է, որը սովորեցնում է սննդի մշակույթ: Անցյալի և ներկայի համադրությամբ արտադրությունը փոխանցում է այնպիսի համ և բույր, որը գրավում է միաջազգային սեղաններ:
- Կապելլինի №2 Սեղմեք մեծացնելու համար
Արտադրող
ՙՙՊաստիֆիցիոՖաբիանելլի Ս.պ.Ա՚՚
Զուտ քաշը
500 գ
տեսակը
մակարոնեղեն կարծր ցորենից
Պատրաստման տևողությունը
4 րոպե
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
12,5 գ
Ճարպեր
1,5 գ
Ածխաջրեր
74,7 գ
Էներգետիկ արժեքը`
362 Կկալ
Բաղադրություն
կարծր ցորենից ալյուր, ջուր
Արտադրող
Իտալիա
- Սպագետտինի №3 Սեղմեք մեծացնելու համար
Արտադրող
ՙՙՊաստիֆիցիոՖաբիանելլի Ս.պ.Ա՚՚
Զուտ քաշը
500 գ
տեսակը
մակարոնեղեն կարծր ցորենից
Պատրաստման տևողությունը
5 րոպե
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
12,5 գ
Ճարպեր
1,5 գ
Ածխաջրեր
74,7 գ
Էներգետիկ արժեքը`
362 Կկալ
Բաղադրություն
կարծր ցորենից ալյուր, ջուր
Արտադրող
Իտալիա
- Սպագետի №4 Սեղմեք մեծացնելու համար
Արտադրող
ՙՙՊաստիֆիցիոՖաբիանելլի Ս.պ.Ա՚՚
Զուտ քաշը
500 գ
տեսակը
մակարոնեղեն բարձր կարգ, A դաս
Պատրաստման տևողությունը
8 րոպե
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
12,5 գ
Ճարպեր
1,5 գ
Ածխաջրեր
74,7 գ
Էներգետիկ արժեքը`
362 Կկալ
Բաղադրություն
Կարծր ալյուր բարձր տեսակի, ջուր
Արտադրող
Իտալիա
- Սպագետտոնի №5 Սեղմեք մեծացնելու համար
Արտադրող
ՙՙՊաստիֆիցիոՖաբիանելլի Ս.պ.Ա՚՚
Զուտ քաշը
500 գ
տեսակը
մակարոնեղեն բարձր կարգ, A դաս
Պատրաստման տևողությունը
9 րոպե
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
12,5 գ
Ճարպեր
1,5 գ
Ածխաջրեր
74,7 գ
Էներգետիկ արժեքը`
362 Կկալ
Բաղադրություն
Կարծր ցորենի ալյուր, ջուր
Արտադրող
Իտալիա
- Բուգատինի №7 սպագետի անցքովՍեղմեք մեծացնելու համար
Արտադրող
ՙՙՊաստիֆիցիոՖաբիանելլի Ս.պ.Ա՚՚
Զուտ քաշը
500 գ
տեսակը
մակարոնեղեն բարձր կարգ, A դաս
Պատրաստման տևողությունը
9 րոպե
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
12,5 գ
Ճարպեր
1,5 գ
Ածխաջրեր
74,7 գ
Էներգետիկ արժեքը`
362 Կկալ
Բաղադրություն
Կարծր ցորենից ալյուր, ջուր
Արտադրող
Իտալիա
- Ֆետուչինի №16 Սեղմեք մեծացնելու համար
Արտադրող
ՙՙՊաստիֆիցիոՖաբիանելլի Ս.պ.Ա՚՚
Զուտ քաշը
500 գ
տեսակը
մակարոնեղեն բարձր կարգ, A դաս
Պատրաստման տևողությունը
8 րոպե
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
12,5 գ
Ճարպեր
1,5 գ
Ածխաջրեր
74,7 գ
Էներգետիկ արժեքը`
362 Կկալ
Բաղադրություն
Կարծր ցորենից ալյուր բարձր տեսակի, ջուր
Արտադրող
Իտալիա
- Պեննե Ռիգատե №340Սեղմեք մեծացնելու համար
Արտադրող
ՙՙՊաստիֆիցիոՖաբիանելլի Ս.պ.Ա՚՚
Զուտ քաշը
500 գ
տեսակը
մակարոնեղեն բարձր կարգ, A դաս
Պատրաստման տևողությունը
10 րոպե
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
12,5 գ
Ճարպեր
1,5 գ
Ածխաջրեր
74,7 գ
Էներգետիկ արժեքը`
362 Կկալ
Բաղադրություն
Կարծր ցորենի ալյուր, ջուր
Արտադրող
Իտալիա
- Պենոնի Ռիգատի №344 Սեղմեք մեծացնելու համար
Արտադրող
ՙՙՊաստիֆիցիոՖաբիանելլի Ս.պ.Ա՚՚
Զուտ քաշը
500 գ
տեսակը
մակարոնեղեն բարձր կարծր, A դաս
Պատրաստման տևողությունը
11 րոպե
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
12,5 գ
Ճարպեր
1,5 գ
Ածխաջրեր
74,7 գ
Էներգետիկ արժեքը`
362 Կկալ
Բաղադրություն
Կարծր ցորենից ալյուր, ջուր
Արտադրող
Իտալիա
- Մեցցե Պեննե Ռիգատե №341 շեղ կտրած Սեղմեք մեծացնելու համար
Արտադրող
ՙՙՊաստիֆիցիոՖաբիանելլի Ս.պ.Ա՚՚
Զուտ քաշը
500 գ
տեսակը
մակարոնեղեն բարձր կարգ, A դաս
Պատրաստման տևողությունը
9 րոպե
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
12,5 գ
Ճարպեր
1,5 գ
Ածխաջրեր
74,7 գ
Էներգետիկ արժեքը`
362 Կկալ
Բաղադրություն
Կարծր ցորենից ալյուր, ջուր
Արտադրող
Իտալիա
- Պեննե Մեդի Ռիգատե №355 Սեղմեք մեծացնելու համար
Արտադրող
ՙՙՊաստիֆիցիոՖաբիանելլի Ս.պ.Ա՚՚
Զուտ քաշը
500 գ
տեսակը
մակարոնեղեն կարծր ցորենից
Պատրաստման տևողությունը
9 րոպե
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
12,5 գ
Ճարպեր
1,5 գ
Ածխաջրեր
74,7 գ
Էներգետիկ արժեքը`
362 Կկալ
Բաղադրություն
կարծր ցորենից ալյուր, ջուր
Արտադրող
Իտալիա
- Տորտիլիոնի №354Սեղմեք մեծացնելու համար
Արտադրող
ՙՙՊաստիֆիցիոՖաբիանելլի Ս.պ.Ա՚՚
Զուտ քաշը
500 գ
տեսակը
մակարոնեղեն կարծր ցորենից
Պատրաստման տևողությունը
10 րոպե
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
12,5 գ
Ճարպեր
1,5 գ
Ածխաջրեր
74,7 գ
Էներգետիկ արժեքը`
362 Կկալ
Բաղադրություն
կարծր ցորենից ալյուր, ջուր
Արտադրող
Իտալիա
- Մակերոնչելի №353Սեղմեք մեծացնելու համար
Արտադրող
ՙՙՊաստիֆիցիոՖաբիանելլի Ս.պ.Ա՚՚
Զուտ քաշը
500 գ
տեսակը
մակարոնեղեն բարձր որակի, A դաս
Պատրաստման տևողությունը
8 րոպե
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
12,5 գ
Ճարպեր
1,5 գ
Ածխաջրեր
74,7 գ
Էներգետիկ արժեքը`
362 Կկալ
Բաղադրություն
սպիտակ ալյուր բարձր տեսակի, ջուր
Արտադրող
Իտալիա
- Ռիգատոնի №356Սեղմեք մեծացնելու համար
Արտադրող
ՙՙՊաստիֆիցիոՖաբիանելլի Ս.պ.Ա՚՚
Զուտ քաշը
500 գ
տեսակը
մակարոնեղեն բարձր կարգի, A դաս
Պատրաստման տևողությունը
10 րոպե
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
12,5 գ
Ճարպեր
1,5 գ
Ածխաջրեր
74,7 գ
Էներգետիկ արժեքը`
362 Կկալ
Բաղադրություն
Կարծր ցորենի ալյուր բարձր տեսակի, ջուր
Արտադրող
Իտալիա
- Գոբբետտինի Ռիգատի №246 անկյունաձև կլորՍեղմեք մեծացնելու համար
Արտադրող
ՙՙՊաստիֆիցիոՖաբիանելլի Ս.պ.Ա՚՚
Զուտ քաշը
500 գ
տեսակը
մակարոնեղեն բարձր կարգի, A դաս
Պատրաստման տևողությունը
8 րոպե
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
12,5 գ
Ճարպեր
1,5 գ
Ածխաջրեր
74,7 գ
Էներգետիկ արժեքը`
362 Կկալ
Բաղադրություն
Կարծր ցորենից ալյուր, ջուր
Արտադրող
Իտալիա
- Գոմիտի Ռիգատի №350 անկյունաձև մեծ Սեղմեք մեծացնելու համար
Արտադրող
ՙՙՊաստիֆիցիոՖաբիանելլի Ս.պ.Ա՚՚
Զուտ քաշը
500 գ
տեսակը
մակարոնեղեն բարձր կարգի, A դաս
Պատրաստման տևողությունը
8 րոպե
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
12,5 գ
Ճարպեր
1,5 գ
Ածխաջրեր
74,7 գ
Էներգետիկ արժեքը`
362 Կկալ
Բաղադրություն
Կարծ ցորենից ալյուր, ջուր
Արտադրող
Իտալիա
- Կոնքիլյե №364 Սեղմեք մեծացնելու համար
Արտադրող
ՙՙՊաստիֆիցիոՖաբիանելլի Ս.պ.Ա՚՚
Զուտ քաշը
500 գ
տեսակը
մակարոնեղեն կարծր ցորենից
Պատրաստման տևողությունը
10 րոպե
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
12,5 գ
Ճարպեր
1,5 գ
Ածխաջրեր
74,7 գ
Էներգետիկ արժեքը`
362 Կկալ
Բաղադրություն
կարծր ցորենից ալյուր, ջուր
Արտադրող
Իտալիա
- Ֆուզիլլի №366 Սեղմեք մեծացնելու համար
Արտադրող
ՙՙՊաստիֆիցիոՖաբիանելլի Ս.պ.Ա՚՚
Զուտ քաշը
500 գ
տեսակը
մակարոնեղեն կարծր ցորենից
Պատրաստման տևողությունը
9 րոպե
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
12,5 գ
Ճարպեր
1,5 գ
Ածխաջրեր
74,7 գ
Էներգետիկ արժեքը`
362 Կկալ
Բաղադրություն
կարծր ցերենից ալյուր, ջուր
Արտադրող
Իտալիա
- Նյոքի №393 ամպիկՍեղմեք մեծացնելու համար
Արտադրող
ՙՙՊաստիֆիցիոՖաբիանելլի Ս.պ.Ա՚՚
Զուտ քաշը
500 գ
տեսակը
մակարոնեղեն բարձր կարգ, A դաս
Պատրաստման տևողությունը
7 րոպե
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
12,5 գ
Ճարպեր
1,5 գ
Ածխաջրեր
74,7 գ
Էներգետիկ արժեքը`
362 Կկալ
Բաղադրություն
Կարծր ցորենից ալյուր բարձր տեսակի, ջուր
Արտադրող
Իտալիա
- Կավատապի №666 պարուրաձև կլոր Սեղմեք մեծացնելու համար
Արտադրող
ՙՙՊաստիֆիցիոՖաբիանելլի Ս.պ.Ա՚՚
Զուտ քաշը
500 գ
տեսակը
մակարոնեղեն բարձր կարգի, A դաս
Պատրաստման տևողությունը
9 րոպե
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
12,5 գ
Ճարպեր
1,5 գ
Ածխաջրեր
74,7 գ
Էներգետիկ արժեքը`
362 Կկալ
Բաղադրություն
Կարծր ցարենից ալյուր բարձր տեսակի, ջուր
Արտադրող
Իտալիա
- Ֆիլինի №111 Սեղմեք մեծացնելու համար
Արտադրող
ՙՙՊաստիֆիցիոՖաբիանելլի Ս.պ.Ա՚՚
Զուտ քաշը
500 գ
տեսակը
մակարոնեղեն կարծր ցորենից
Պատրաստման տևողությունը
4 րոպե
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
12,5 գ
Ճարպեր
1,5 գ
Ածխաջրեր
74,7 գ
Էներգետիկ արժեքը`
362 Կկալ
Բաղադրություն
կարծր ցորենից ալյուր, ջուր
Արտադրող
Իտալիա
- Անելլինի №182 օղակներ փոքրՍեղմեք մեծացնելու համար
Արտադրող
ՙՙՊաստիֆիցիոՖաբիանելլի Ս.պ.Ա՚՚
Զուտ քաշը
500 գ
տեսակը
մակարոնեղեն բարձր կարգի, A դաս
Պատրաստման տևողությունը
4 րոպե
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
12,5 գ
Ճարպեր
1,5 գ
Ածխաջրեր
74,7 գ
Էներգետիկ արժեքը`
362 Կկալ
Բաղադրություն
Կարծր ցորենից ալյուր, ջուր
Արտադրող
Իտալիա
- Ստելլինե №189 աստղիկներ Սեղմեք մեծացնելու համար
Արտադրող
ՙՙՊաստիֆիցիոՖաբիանելլի Ս.պ.Ա՚՚
Զուտ քաշը
500 գ
տեսակը
մակարոնեղեն բարձր կարգի, A դաս
Պատրաստման տևողությունը
7 րոպե
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
12,5 գ
Ճարպեր
1,5 գ
Ածխաջրեր
74,7 գ
Էներգետիկ արժեքը`
362 Կկալ
Բաղադրություն
Կարծր ցորենից ալյուր, ջուր
Արտադրող
Իտալիա
- Օրցետտո №195 բրնձաձև խոշորՍեղմեք մեծացնելու համար
Արտադրող
ՙՙՊաստիֆիցիոՖաբիանելլի Ս.պ.Ա՚՚
Զուտ քաշը
500 գ
տեսակը
մակարոնեղեն բարձր կարգի, A դաս
Պատրաստման տևողությունը
8 րոպե
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
12,5 գ
Ճարպեր
1,5 գ
Ածխաջրեր
74,7 գ
Էներգետիկ արժեքը`
362 Կկալ
Բաղադրություն
Կարծր ցորենի ալյուր, ջուր
Արտադրող
Իտալիա
- Ալֆաբետո №198 այբուբենՍեղմեք մեծացնելու համար
Արտադրող
ՙՙՊաստիֆիցիոՖաբիանելլի Ս.պ.Ա՚՚
Զուտ քաշը
500 գ
տեսակը
մակարոնեղեն բարձր կարգի, A դաս
Պատրաստման տևողությունը
8 րոպե
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
12,5 գ
Ճարպեր
1,5 գ
Ածխաջրեր
74,7 գ
Էներգետիկ արժեքը`
362 Կկալ
Բաղադրություն
Կարծր ցորենից ալյուր բարձր տեսակի, ջուր
Արտադրող
Իտալիա
- Կոնքիլիետե ռիգատե №200 խխունջներ մանրՍեղմեք մեծացնելու համար
Արտադրող
ՙՙՊաստիֆիցիոՖաբիանելլի Ս.պ.Ա՚՚
Զուտ քաշը
500 գ
տեսակը
մակարոնեղեն բարձր որակի, A դաս
Պատրաստման տևողությունը
5 րոպե
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
12,5 գ
Ճարպեր
1,5 գ
Ածխաջրեր
74,7 գ
Էներգետիկ արժեքը`
362 Կկալ
Բաղադրություն
սպիտակ ալյուր բարձր տեսակի, ջուր
Արտադրող
Իտալիա
- Ֆարֆալլինե №126Սեղմեք մեծացնելու համար
Արտադրող
ՙՙՊաստիֆիցիոՖաբիանելլի Ս.պ.Ա՚՚
Զուտ քաշը
500 գ
տեսակը
մակարոնեղեն բարձր որակի, A դաս
Պատրաստման տևողությունը
6 րոպե
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
12,5 գ
Ճարպեր
1,5 գ
Ածխաջրեր
74,7 գ
Էներգետիկ արժեքը`
362 Կկալ
Բաղադրություն
սպիտակ ալյուր բարձր տեսակի, ջուր
Արտադրող
Իտալիա
- Սկարպետտե №231Սեղմեք մեծացնելու համար
Արտադրող
ՙՙՊաստիֆիցիոՖաբիանելլի Ս.պ.Ա՚՚
Զուտ քաշը
500 գ
տեսակը
մակարոնեղեն բարձր որակի, A դաս
Պատրաստման տևողությունը
6 րոպե
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
12,5 գ
Ճարպեր
1,5 գ
Ածխաջրեր
74,7 գ
Էներգետիկ արժեքը`
362 Կկալ
Բաղադրություն
սպիտակ ալյուր բարձր տեսակի, ջուր
Արտադրող
Իտալիա
- Ֆիոքի №327Սեղմեք մեծացնելու համար
Արտադրող
ՙՙՊաստիֆիցիոՖաբիանելլի Ս.պ.Ա՚՚
Զուտ քաշը
500 գ
տեսակը
մակարոնեղեն կարծր ցորենից
Պատրաստման տևողությունը
9 րոպե
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
12,5 գ
Ճարպեր
1,5 գ
Ածխաջրեր
74,7 գ
Էներգետիկ արժեքը`
362 Կկալ
Բաղադրություն
կարծր ցորենից ալյուր, ջուր
Արտադրող
Իտալիա
- Չինեսինե №396 պարուրաձև Սեղմեք մեծացնելու համար
Պատրաստման տևողությունը
եփել 4 րոպե
Զուտ քաշը
500 գր
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Ածխաջրեր
74,4 գր
Սպիտակուցներ
12,5 գր
Ճարպեր
1,5 գր
Էներգետիկ արժեքը
362կկալ
Արտադրման երկիր
Իտալիա
- Ֆիոքի Տրիկոլորե №337 թիթեռնիկներ գունավորՍեղմեք մեծացնելու համար
Արտադրող
ՙՙՊաստիֆիցիոՖաբիանելլի Ս.պ.Ա՚՚
Զուտ քաշը
500 գ
տեսակը
մակարոնեղեն բարձր որակի, A դաս
Պատրաստման տևողությունը
8 րոպե
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
12,5 գ
Ճարպեր
1,5 գ
Ածխաջրեր
74,7 գ
Էներգետիկ արժեքը`
362 Կկալ
Բաղադրություն
սպիտակ ալյուր բարձր տեսակի, ջուր
Արտադրող
Իտալիա
- Ֆուզիլլի Տրիկոլորե №367 պարուրաձև գունավորՍեղմեք մեծացնելու համար
Արտադրող
ՙՙՊաստիֆիցիոՖաբիանելլի Ս.պ.Ա՚՚
Զուտ քաշը
500 գ
տեսակը
մակարոնեղեն բարձր որակի, A դաս
Պատրաստման տևողությունը
9 րոպե
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
12,5 գ
Ճարպեր
1,5 գ
Ածխաջրեր
74,7 գ
Էներգետիկ արժեքը`
362 Կկալ
Բաղադրություն
սպիտակ ալյուր բարձր տեսակի, ջուր
Արտադրող
Իտալիա
- Բարբինա Նիդի №400 կծիկներ բարակՍեղմեք մեծացնելու համար
Արտադրող
ՙՙՊաստիֆիցիոՖաբիանելլի Ս.պ.Ա՚՚
Զուտ քաշը
500 գ
տեսակը
մակարոնեղեն բարձր որակի, A դաս
Պատրաստման տևողությունը
3 րոպե
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
12,5 գ
Ճարպեր
1,5 գ
Ածխաջրեր
74,7 գ
Էներգետիկ արժեքը`
362 Կկալ
Բաղադրություն
սպիտակ ալյուր բարձր տեսակի, ջուր
Արտադրող
Իտալիա
- Տալիոլինի Նիդ №402 կծիկներ միջինՍեղմեք մեծացնելու համար
Արտադրող
ՙՙՊաստիֆիցիոՖաբիանելլի Ս.պ.Ա՚՚
Զուտ քաշը
500 գ
տեսակը
մակարոնեղեն բարձր որակի, A դաս
Պատրաստման տևողությունը
4 րոպե
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
12,5 գ
Ճարպեր
1,5 գ
Ածխաջրեր
74,7 գ
Էներգետիկ արժեքը`
362 Կկալ
Բաղադրություն
սպիտակ ալյուր բարձր տեսակի, ջուր
Արտադրող
Իտալիա
- Տալիատելլե Նիդի №405 կծիկներ հաստՍեղմեք մեծացնելու համար
Արտադրող
ՙՙՊաստիֆիցիոՖաբիանելլի Ս.պ.Ա՚՚
Զուտ քաշը
500 գ
տեսակը
մակարոնեղեն բարձր որակի, A դաս
Պատրաստման տևողությունը
6 րոպե
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
12,5 գ
Ճարպեր
1,5 գ
Ածխաջրեր
74,7 գ
Էներգետիկ արժեքը`
362 Կկալ
Բաղադրություն
սպիտակ ալյուր բարձր տեսակի, ջուր
Արտադրող
Իտալիա
- Ցորենի ալյուր էքստրա կարգի 1կգ/2կգՍեղմեք մեծացնելու համար"Մալտալիատի" ԷՔՍՏՐԱ ԿԱՐԳԻ ցորենի ալյուրն արտադրվում է բարձրակարգ ցորենից: Գերժամանակակից սարքավորումներով անցնում է մաքրման և մշակման մի քանի փուլ: Հարմար է հրուշակեղենների պատրաստման համար, այն խմորին հաղորդում է ծավալ և նուրբ ծակոտկենություն: Հետևաբար, հատկապես տան պայմաններում պատրաստելիս, նախընտրելի է :այս տեսակը
Պատվիրատու ՙՙՎ.Ա.Ս. ԳՐՈՒՊ" ՍՊԸ
Զուտ քաշը
1 կգ և 2 կգ Ապրանքի նկարագրությունը
Ցորենի ալյուր էքստրա կարգի
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
12գ
Ճարպեր
1.4 գ
Ածխաջրեր
68.1 գ
Էներգետիկ արժեքը`
333 Կկալ
Պահպանման պայմանները
Պահել չոր, մաքուր վայրում՝ +250C ջերմ. և 70% ոչ ավել օդի հարաբ. խոն. պայմաններում:
Պահպանման ժամկետ
12 ամիս
Ծագման երկիր
Հայաստան - ՄալտագլիատիՍեղմեք մեծացնելու համար«Ֆաբիանելլի» ընկերության հանրահայտ «Մալտալիատի» /Maltagliati/ապրանքանիշը հայկական շուկայում ներկայացնում է «ՎԱՍ Գրուպ» ընկերությունը 2003 թ-ից: Այն հանդիսանում է առաջատարներից մեկը տեղական շուկայում:
Ընկերության պաշտոնական վեբ-կայքը` http://www.fabianelli.it2018թ.-ի մայիս ամսից <<Վ.Ա.Ս. Գրուպ>>-ը հայկական շուկայում ներկայացնում է նաև Մալտագլիատի ապրանքանիշի բարձրակարգ հատիկեղենը որոնք փաթեթավորվում են լավագույն հատիկեղենի տեսակներից, ինչպես նաև ողջ տեսականին ենթարկվում է կրկնակի մաքրման և զտման` որի շնորհիվ առանձնանում է իր համային և որակական հատկանիշներով:
- Բրինձ երկար հղկված 500գ / 1կգՍեղմեք մեծացնելու համար
Երկարահատիկ բրինձը շուտ է պատրաստվում, կպչուն չէ և չի պահանջում եփելիս շատ ջրի օգտագործում:
Այն հրաշալի խավարտ և փլավի հիմնական բաղադրիչ է:
Պատրաստման կանոնները՝ պատրաստելուց առաջ բրինձը լվանալ սառը ջրով: Լցնել եռացող ջրի մեջ:
Բրնձի մեկ չափաբաժնին անհրաժեշտ է, երկու չափաբաժին ջուր:Որպեսզի բրնձի հատիկները իրար չկպչեն,
ջրի մեջ կարելի է ավելացնել 50 գ կարագ: Եփել փակ կաթսայում, թույլ կրակի վրա 15-20 րոպե:
Աղն ավելացնել ըստ ճաշակի:
Պաշտոնական ներկայացուցիչ ՀՀ-ում
ՙՙՎ.Ա.Ս. ԳՐՈՒՊ" ՍՊԸ
Զուտ քաշը
500 գ և 1 կգ
Ապրանքի նկարագրությունը
բրինձ երկար, բարձր տեսակի
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
7,3 գ
Ճարպեր
0,7 գ
Ածխաջրեր
82,1 գ
Էներգետիկ արժեքը`
364 Կկալ
ԳՕՍՏ
6292-93
Ծագման երկիր
Թաիլանդ
- Բրինձ կլոր հղկված 500գ / 1կգՍեղմեք մեծացնելու համար
Կլորահատիկ կամ կաթնային բրինձը ամենադժվարն է պատրաստման մեջ: Այն կարող է փշրվել և պահանջում է եփելիս շատ ջրի օգտագործում:
Այս բրնձից սովորաբար պատրաստում են շիլաներ, պուդինգներ, ինչպես նաև որոշ տեսակներից` սուշի:
Պատրաստման կանոնները՝ պատրաստելուց առաջ բրինձը լվանալ սառը ջրով: Լցնել եռացող ջրի մեջ:
Բրնձի մեկ չափաբաժնին անհրաժեշտ է, երկու չափաբաժին ջուր: Որպեսզի բրնձի հատիկները իրար չկպչեն,
ջրի մեջ կարելի է ավելացնել 50գ կարագ: Եփել փակ կաթսայում, թույլ կրակի վրա 25 րոպե:
Աղն ավելացնել ըստ ճաշակի:
Պաշտոնական ներկայացուցիչ ՀՀ-ում
ՙՙՎ.Ա.Ս. ԳՐՈՒՊ" ՍՊԸ
Զուտ քաշը
500 գ և 1կգ
Ապրանքի նկարագրությունը
բրինձ կլոր, բարձր տեսակի
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
6,5 գ
Ճարպեր
0,52 գ
Ածխաջրեր
79,2 գ
Էներգետիկ արժեքը`
345 Կկալ
ԳՕՍՏ
6292-93
Ծագման երկիր
Ռուսաստան
- Բրինձ շոգեհարած երկար 500գ /1կգՍեղմեք մեծացնելու համար
Շոգեհարած բրնձի հատիկներն առանձնանում են առավել փխրուն կառուցվածքով: Այս տեսակի բրնձի առանձնահատկությունը կայանում է նրանում,
որ գոլորշային մշակման ենթարկված բրնձի մեջ պահպանվում են ավելի շատ վիտամիններ և հանքանյութեր, քան սովորական մշակման ժամանակ:
Պատրաստման կանոնները՝ պատրաստելուց առաջ բրինձը լվանալ սառը ջրով: Լցնել եռացող ջրի մեջ:
Բրնձի մեկ չափաբաժնին անհրաժեշտ է, երկու չափաբաժին ջուր:Որպեսզի բրնձի հատիկները իրար չկպչեն,
ջրի մեջ կարելի է ավելացնել 50 գ կարագ: Եփել փակ կաթսայում, թույլ կրակի վրա 15-20 րոպե:
Աղն ավելացնել ըստ ճաշակի:
Պաշտոնական ներկայացուցիչ ՀՀ-ում
ՙՙՎ.Ա.Ս. ԳՐՈՒՊ" ՍՊԸ
Զուտ քաշը
500գ և 1կգ
Ապրանքի նկարագրությունը
բրինձ շոգեհարած երկար, բարձր տեսակի
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
7,6 գ
Ճարպեր
0,8 գ
Ածխաջրեր
82,8 գ
Էներգետիկ արժեքը`
369 Կկալ
ԳՕՍՏ
6292-93
Ծագման երկիր
Թաիլանդ
- Բրինձ ժասմին 500գ Սեղմեք մեծացնելու համար
Ժասմին տեսակի բրինձը իրենից ներկայացնում է Ժասմին ծաղկի և բրնձի հիբրիդ, որը լայն ճանաչում ունի աշխարհում և աչքի է ընկնում յուրահատուկ նուրբ բույրով:
Պատրաստման կանոնները՝ պատրաստելուց առաջ բրինձը լվանալ սառը ջրով: Լցնել եռացող ջրի մեջ:Բրնձի մեկ չափաբաժնին անհրաժեշտ է, երկու չափաբաժին ջուր: Եփել փակ կաթսայում, թույլ կրակի վրա 12-15 րոպե: Աղն ավելացնել ըստ ճաշակի:
Պաշտոնական ներկայացուցիչ ՀՀ-ում
ՙՙՎ.Ա.Ս. ԳՐՈՒՊ" ՍՊԸ
Զուտ քաշը
500գ
Ապրանքի նկարագրությունը
Բրինձ ժասմին, բարձր տեսակի
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
6.6 գ
Ճարպեր
0,7 գ
Ածխաջրեր
82,4 գ
Էներգետիկ արժեքը`
362 Կկալ
ԳՕՍՏ
6292-93
Ծագման երկիր
Թաիլանդ
- Բրինձ բասմատիՍեղմեք մեծացնելու համար
Բասմատի բրինձն առանձնանում է առավել երկար և բարակ բրնձի հատիկներով, քան սովորական երկարահատիկ բրինձը: Այն ունի միայն իրեն բնորոշ բույր և համ: Ամբողջ աշխարհում Բասմատին ճանաչվել է «Բրնձի արքա» տիտղոսին:
Պատրաստման կանոնները՝ պատրաստելուց առաջ բրինձը լվանալ սառը ջրով: Լցնել եռացող ջրի մեջ:Բրնձի մեկ չափաբաժնին անհրաժեշտ է, երեք չափաբաժին ջուր: Եփել փակ կաթսայում, միջին կրակի վրա 15-20 րոպե: Աղն ավելացնել ըստ ճաշակի:
Պաշտոնական ներկայացուցիչ ՀՀ-ում
ՙՙՎ.Ա.Ս. ԳՐՈՒՊ" ՍՊԸ
Զուտ քաշը
500գ
Ապրանքի նկարագրությունը
Բրինձ բասմատի, բարձր տեսակի
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
7,6 գ
Ճարպեր
0,6 գ
Ածխաջրեր
79,7 գ
Էներգետիկ արժեքը`
340 Կկալ
ԳՕՍՏ
6292-93
Ծագման երկիր
Թաիլանդ
- Հնդկաձավար 500գ / 1կգՍեղմեք մեծացնելու համար
Հնդկաձավարը դիետիկ սնունդ է, որը հարուստ է ամինաթթուներով, երկաթով, ֆոսֆորով և պղնձով, ինչը նպաստում է արյան հեմոգլոբինի վերականգնմանը: Այն պարունակում է բազմաթիվ վիտամիններ, ինչպիսիք են B1, B2, PP, R:
Պատրաստման կանոնները՝ Հնդկաձավարով փլավ պատրաստելու համար անհրաժեշտ է ջուրը եռացնել, ավելացնել աղ, 20-50 գ կարագ՝ 1 կգ-ի համար, և վերջում հնդկաձավարը:Եփել թույլ կրակով 15-20 րոպե:
Պաշտոնական ներկայացուցիչ ՀՀ-ում
ՙՙՎ.Ա.Ս. ԳՐՈՒՊ" ՍՊԸ
Զուտ քաշը
500գ և 1կգ
Ապրանքի նկարագրությունը
Հնդկաձավար
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
12,6 գ
Ճարպեր
2,6 գ
Ածխաջրեր
68 գ
Էներգետիկ արժեքը`
329 Կկալ
ԳՕՍՏ
5550-74
Ծագման երկիր
Ռուսաստան - Ոսպ կանաչ 500գ / 1կգՍեղմեք մեծացնելու համար
Կանաչ ոսպից պատրաստված կերակուրները սննդարար են, որովհետև այն պարունակում է բուսական սպիտակուցների և բարդ ածխաջրերի մեծ քանակություն: Միևնույն ժամանակ այն գրեթե չի պարունակում ճարպեր: Ոսպը խթանում է նյութափոխանակությունը և բարձրացնում է օրգանիզմի դիմադրողականությունը:
Պատրաստման կանոնները՝ Պատրաստելուց առաջ ոսպը 3 ժամով թողնել սառը ջրի մեջ: Այնուհետև լվանալ և ավելացնել թարմ ջուր: Մեկ չափաբաժին ոսպին անհրաժեշտ է 3 չափաբաժին ջուր: Եփել փակ կաթսայում միջին կրակի վրա 20 րոպե: Աղն ավելացնել ըստ ճաշակի: Պատրաստելուց հետո կարելի է ավելացնել կարագ:
Պաշտոնական ներկայացուցիչ ՀՀ-ում
ՙՙՎ.Ա.Ս. ԳՐՈՒՊ" ՍՊԸ
Զուտ քաշը
500գ և 1կգ
Ապրանքի նկարագրությունը
Կանաչ ոսպ
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
36 գ
Ճարպեր
2 գ
Ածխաջրեր
60 գ
Էներգետիկ արժեքը`
341 Կկալ
ԳՕՍՏ
7066-77
Ծագման երկիր
Կանադա - Ոսպ կարմիր 500 գ.Սեղմեք մեծացնելու համար
Կարմիր ոսպը համարվում է դիետիկ սնունդ. հիմնականում օգտագործվում է ապուրների պատրաստման ժամանակ:
Պատրաստման կանոնները՝ Պատրաստելուց առաջ ոսպը լվանալ սառը ջրով, հեռացնել առանձնացած կեղևները: Մեկ չափաբաժին ոսպին անհրաժեշտ է 2 չափաբաժին ջուր: Եփել փակ կաթսայում ցածր կրակի վրա 20 րոպե: Աղն ավելացնել ըստ ճաշակի: Պատրաստելուց հետո կարելի է ավելացնել կարագ:
Պաշտոնական ներկայացուցիչ ՀՀ-ում
ՙՙՎ.Ա.Ս. ԳՐՈՒՊ" ՍՊԸ
Զուտ քաշը
500գ
Ապրանքի նկարագրությունը
Կարմիր ոսպ
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
24.7 գ
Ճարպեր
1.2 գ
Ածխաջրեր
62.5 գ
Էներգետիկ արժեքը`
328 Կկալ
ԳՕՍՏ
7066-77
Պահպանման ժամկետը
12 ամիս
Ծագման երկիր
Կանադա - Ոլոռ ջարդած 500 գ./1 կգ.Սեղմեք մեծացնելու համար
Ապրանքի նկարագրությունը` Ոլոռը ոչ միայն համեղ է, այլև շատ օգտակար: Այն հիմնականում գնահատվում է սպիտակուցների բարձր քանակի պարունակության համար: Ոլոռի մեջ սպիտակուցների քանակը գրեթե նույնն է, ինչպես տավարի մսի մեջ: Սակայն ի տարբերություն մսային սպիտակուցի` այն շատ ավելի հեշտ է մարսել: Կանաչ ոլոռը պարունակում է վիտամին B, կարոտին (պրովիտամին A), վիտամիններ և C PP:
Պատրաստման կանոնները՝ Պատրաստելուց առաջ ոլոռը 5 ժամով թողնել սառը ջրի մեջ: Այնուհետև լվանալ և ավելացնել եռացող ջուր: Մեկ չափաբաժին ոլոռին անհրաժեշտ է երեք չափաբաժին ջուր: Եփել փակ կաթսայում, միջին կրակի վրա 45 րոպե: Աղն ավելացնել ըստ ճաշակի:
Պաշտոնական ներկայացուցիչ ՀՀ-ում
ՙՙՎ.Ա.Ս. ԳՐՈՒՊ" ՍՊԸ
Զուտ քաշը
500գ և 1կգ
Ապրանքի նկարագրությունը
Ոլոռ ջարդած
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
21գ
Ճարպեր
2 գ
Ածխաջրեր
49 գ
Էներգետիկ արժեքը`
298 Կկալ
ԳՕՍՏ
6201-68
Պահպանման ժամկետ
15 ամիս
Ծագման երկիր
Կանադա - Հաճար 500գ./900գ.Սեղմեք մեծացնելու համար
Հաճարը Վայրի ցորենի տեսակ է, որը աչքի է ընկնում իր համային և որակական բարձր հատկանիշներով: Օգտագործվում է ազգային խոհանոցի կերակրատեսակների և հատկապես տոնածիսական ճաշատեսակների պատրաստման ժամանակ:
Պատրաստման կանոնները՝ Պատրաստելուց առաջ ոլոռը լվանալ սառը ջրով: Այնուհետև լցնել եռացող ջրի մեջ: Մեկ չափաբաժին հաճարին անհրաժեշտ է երկու չափաբաժին ջուր: Եփել փակ կաթսայում, թույլ կրակի վրա 30 րոպե: Աղն ավելացնել ըստ ճաշակի:
Պաշտոնական ներկայացուցիչ ՀՀ-ում
ՙՙՎ.Ա.Ս. ԳՐՈՒՊ" ՍՊԸ
Զուտ քաշը
500գ և 900գ
Ապրանքի նկարագրությունը
Հաճար
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
10գ
Ճարպեր
1 գ
Ածխաջրեր
67 գ
Էներգետիկ արժեքը`
330 Կկալ
ԳՕՍՏ
276-60
Պահպանման ժամկետ
12 ամիս
Ծագման երկիր
Հայաստան - Լոբի կարմիր Սեղմեք մեծացնելու համար
Ապրանքի նկարագրությունը` Կարմիր լոբի: Լոբին պարունակում է վիտամինների հարուստ պաշար: Այն հարուստ է օրգանիզմի բնականոն գործունեության համար անհրաժեշտ բոլոր հանքանյութերով և վիտամիններով: Այն բարձրացնում է օրգանիզմի դիմադրողականությունը վարակների հանդեպ:
Քաշ` 500 գրամ / 900 գրամ
Սպիտակուցներ, գ/100գ 31% Արկղի մեջ` 10 / 20 փաթեթ
Ծագման երկիր՝ Հայաստան :
- Ձավար 500գ/1կգՍեղմեք մեծացնելու համար
Հատուկ տեխնոլոգիաներով մշակված ձավարը հարմար է օգտագործել փլավների և շիլաների պատրաստման ժամանակ: Ձավարով են պատրաստվում նաեւ ավանդական հարիսան, սպասը եւ պասուց տոլման:
Պատրաստման կանոնները՝ Պատրաստելուց առաջ ձավարը մեկ ժամ թողնել սառը ջրի մեջ: Շիլա պատրաստելու համար ձավարն ավելացվում է եռացող ջրի մեջ: Ջրիկ շիլայի համար ձավարի մեկ չափաբաժնին անհրաժեշտ է հինգ չափաբաժին ջուր: Պինդ շիլայի համար մեկ չափաբաժին ձավարին՝ 2 չափաբաժին ջուր: Եփել 1 ժամ:
Պաշտոնական ներկայացուցիչ ՀՀ-ում
ՙՙՎ.Ա.Ս. ԳՐՈՒՊ" ՍՊԸ
Զուտ քաշը
500գ և 1կգ
Ապրանքի նկարագրությունը
Ձավար
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
10.8 գ
Ճարպեր
1.5 գ
Ածխաջրեր
78 գ
Էներգետիկ արժեքը`
330 Կկալ
ԳՕՍՏ
9353-85
Պահպանման ժամկետ
12 ամիս
Ծագման երկիր
Հայաստան - Բլղուր խոշոր 500գ.Սեղմեք մեծացնելու համար
Խոշոր բլղուրը ցորենից ստացված ձավարի խաշած և աղացած տեսակն է, որը սովորաբար օգտագործվում է հայկական, միջին արևելյան, ինչպես նաև հնդկական խոհանոցներում։ Գեղեցիկ սաթե գույնով բլղուրը նախատեսված է փլավների համար: Շնորհիվ գունահամային հատկանիշների՝ մատուցվում է նաև որպես առանձին խավարտ:
Պաշտոնական ներկայացուցիչ ՀՀ-ում
ՙՙՎ.Ա.Ս. ԳՐՈՒՊ" ՍՊԸ
Զուտ քաշը
500 գ
Ապրանքի նկարագրությունը
Բլղուր խոշոր
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
10.8 գ
Ճարպեր
1.41 գ
Ածխաջրեր
78.5 գ
Էներգետիկ արժեքը`
330 Կկալ
ԳՕՍՏ
9353-85
Պահպանման ժամկետ
12 ամիս
Ծագման երկիր
Թուրքիա - Բլղուր մանր 500 գ.Սեղմեք մեծացնելու համար
Բլղուրը ցորենից ստացված ձավարի խաշած և աղացած տեսակն է, որը սովորաբար օգտագործվում է հայկական, միջին արևելյան, ինչպես նաև հնդկական խոհանոցներում։ Գեղեցիկ սաթե գույնով բլղուրը նախատեսված է փլավների համար: Շնորհիվ գունահամային հատկանիշների՝ մատուցվում է նաև որպես առանձին խավարտ:
Պաշտոնական ներկայացուցիչ ՀՀ-ում
ՙՙՎ.Ա.Ս. ԳՐՈՒՊ" ՍՊԸ
Զուտ քաշը
500 գ
Ապրանքի նկարագրությունը
Բլղուր մանր
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
10.8 գ
Ճարպեր
1.41 գ
Ածխաջրեր
78.5 գ
Էներգետիկ արժեքը`
330 Կկալ
ԳՕՍՏ
9353-85
Պահպանման ժամկետ
12 ամիս
Ծագման երկիր
Թուրքիա - Սիսեռ 500գ.Սեղմեք մեծացնելու համար
Խոշոր հատիկներով բարձրակարգ սիսեռը յուրահատուկ համ կտա ձեր ճաշատեսակներին: Սիսեռով պատրաստվում է ավանդական հայկական փիթին: Այն նաև անփոխարինելի է գարեջրի սիրահարների համար:
Պատրաստման կանոնները՝ Պատրաստելուց առաջ սիսեռը 8-10 ժամով թողնել սառը ջրի մեջ: Այնուհետև լվանալ և լցնել սառը ջրի մեջ: Մեկ չափաբաժին սիսեռին անհրաժեշտ է երեք չափաբաժին ջուր: Եփել փակ կաթսայում, միջին կրակի վրա 2 ժամ: Աղն ավելացնել ըստ ճաշակի:
Պաշտոնական ներկայացուցիչ ՀՀ-ում
ՙՙՎ.Ա.Ս. ԳՐՈՒՊ" ՍՊԸ
Զուտ քաշը
500գ
Ապրանքի նկարագրությունը
Սիսեռ
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
21 գ
Ճարպեր
2 գ
Ածխաջրեր
49 գ
Էներգետիկ արժեքը`
302 Կկալ
ԳՕՍՏ
8758-76
Պահպանման ժամկետ
12 ամիս
Ծագման երկիր
Մեքսիկա
PASTA TOSCANA
Տոսկանայի 100% կարծր ցորեն
Պաստա Տոսկանայի մակարոնները ծնվել են Pastificio Fabianelli–ի երևակայության և անընդմեջ հետազոտությունների արդյունքում: Արտադրության մեջ օգտագործվում է բացառապես Տոսկանայի բարձր կարգի կարծր և օրգանական չափանիշներով ցորեն: Տոսկանայի տարածքում մշակված ցորենը համարվում է ամենաորակյալ և էկոլոգիապես մաքուր արտադրանք: Այս մակարոններն օժտված են ոչ միայն անգերազանցելի օրգանոլեպտիկ հատկություններով, այլև օգնում են պահպանել մեր առողջությունը, դյուրին են դարձնում մարսողության գործընթացը, նպաստում են սրտանոթային հիվանդությունների կանխմանը:
Հումքի մանրակրկիտ ընտրությունը հրաշալի ճանապարհորդության առաջին քայլն է, որն ավարտվում է բրոնզե գունավորմամբ և ցածր ջերմաստիճանային պայմաններում դանդաղ չորացումով, ինչի շնորհիվ պահպանվում են ցորենի բոլոր սննդային օգտակար հատկությունները, իսկ մակարոններին հաղորդվում է յուրահատուկ բույր, տեսք և համ:
Pasta Toscana-ն ներկայանում է երեք տեսականիով ԴԱՍԱԿԱՆ, ԲԻՈ, ՕՐԳԱՆԱԿԱՆ ԱՄԲՈՂՋԱԿԱՆ համալրված ՕՄԵԳԱ 3-ով, որոնցից յուրաքանչյուրն ունի իրեն բնորոշ յուրահատկությունները և համալրված է տարբեր ձևաչափերով: Տեսականին մանրամասն ներկայացված է՝
PASTA TOSCANA
ԴԱՍԱԿԱՆ
Տոսկանայի 100% կարծր ցորեն
Մակարոնեղեն ըստ ավանդույթի
ԴԱՍԱԿԱՆ Pasta Toscana-ն արտադրվում է բացառապես Տոսկանայի դաշտավայրերում աճեցրած 100% բարձր կարգի, կարծր ցորենից: Արտադրության նորարար տեխնոլոգիաների կիրառմամբ և բրոնզե գունավորմամբ, մակարոնները ստանում են թավշյա մակերևույթը, ինչպես նաև, իտալական մակարոնին բնորոշ անկրկնելի համն ու բույրը: Տոսկանայի շրջանին տրված «Agriqualit» նշանը հավաստում է, բերքահավաքի, մշակման և արտադրանքի բարձր որակը, փաթեթավորման և պահպանման անվտանգության պահպանման խիստ կանոնները: Այս ապրանքանիշը իր մեջ կրում է 150 տարվա պատմություն: Օրիգինալ, յուրահատուկ, առողջարար: Սա է Pasta Toscana- ն:
ԴԱՍԱԿԱՆ PASTA TOSCANA առավելություններն են՝
- «Agriqualit» նշանը,
- Պատրաստված է Տոսկանայում աճեցված 100% բարձր որակի կարծր ցորենից
- Բրոնզե գունավորում, իսկ չորացումը՝ ցածր ջերմաստիճանային պայմաններում
PASTA TOSCANA
ԲԻՈ
100% օրգանական կարծր ցորենից
Հարգանք մարդու և բնության նկատմամբ
ԲԻՈ Pasta Toscana-ն արտադրվում է բացառապես Տոսկանայում աճեցրած լավագույն օրգանական կարծր ցորենից, առանց թունաքիմիկատների և քիմիական պարարտանյութերի: Արտադրական ընթացքը ներառում է իր մեջ թե՛ ավանդական և թե՛ նորարար տեխնոլոգիաներ, բրոնզե գունավորում և չորացումը՝ դանդաղ և ցածր ջերմաստիճանային պայմաններում, ինչի շնորհիվ մակարոնները ստանում են ճիշտ կոշտություն,հասնելով «al dente» վիճակի (սա բնորոշ է միայն իտալական կարծր ցորենից:
ԲԻՈ մակարոնների առավելություններն են՝
- Տոսկանայում օրգանական ստանդարտներով աճեցրած, 100% բարձր կարգի կարծր ցորեն
- Կոշտ և ծակոտկեն մակերևույթ
- Բրոնզե գունավորում, իսկ չորացումը՝ դանդաղ, ցածր ջերմաստիճանային պայմաններում
- Բարձր սննդային արժեք ունեցող արտադրանք
PASTA TOSCANA
ԴԻԵՏԻԿ
100% օրգանական ամբողջական կարծր ցորեն, համալրված օմեգա 3-ով
Ամենօրյա առողջություն
Pasta Toscana Օրգանական ամբողջական մակարոնեղենը պատրաստված է Տոսկանայի 100% օրգանական ամբողջական կարծր ցորենից համալրված՝ Օմեգա-3-ով և կտավատի սերմերի ալյուրով: Բրոնզե գունավորումը իրականացվում են դանդաղ և ցածր ջերմաստիճանի պայմաններում, պահպանելով յուրահատուկ համը և թավշյա ծակոտկեն մակերևույթը: Այս մակարոնները պարունակում են մեծ քանակությամբ մանրաթելեր, որոնք ձևավորում են հագեցվածության զգացողություն համտեսողների մոտ, և հետևաբար, օգնում են վերահսկել մարմնի քաշը: Մակարոնները պարունակում են նաև օրգանիզմին անհրաժեշտ վիտամիններ և միներալներ, որոնք նպաստում են լավ զգացողությանը: Օմեգա 3 ճարպաթթուները նպաստում են սրտանոթային և նյութափոխանակության հիվանդությունների կանխմանը:
Առավելություններն են՝
- Մանրաթելերի մեծ քանակության պարունակության շնորհիվ հեշտ մարսվող են
- Պատրաստված են Տոսկանայի 100% օրգանական ամբողջական կարծր ցորենից
- Պարունակում են ՕՄԵԳԱ-3 ճարպաթթուներ, որոնք նպաստում են սրտանոթային և նյութափոխանակության հիվանդությունների կանխմանը
- Սպագետտի №06 դասական Սեղմեք մեծացնելու համար
Արտադրող
ՙՙՊաստիֆիցիոՖաբիանելլի Ս.պ.Ա՚՚
Զուտ քաշը
500 գ
տեսակը
մակարոնեղեն Տոսկանայի կարծր ցորենից` բրոնզավորված
Պատրաստման տևողությունը
9 րոպե, "Ալ դենտե" պատրաստման եղանակ
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
12.4 գ
Ճարպեր
1,9 գ
Ածխաջրեր
76 գ
Էներգետիկ արժեքը`
378 Կկալ
Բաղադրություն
Տոսկանայի կարծր ցորեն, ջուր
Արտադրող
Իտալիա
- Սպագետտոնի №07Սեղմեք մեծացնելու համար
Արտադրող
ՙՙՊաստիֆիցիոՖաբիանելլի Ս.պ.Ա՚՚
Զուտ քաշը
500 գ
տեսակը
մակարոնեղեն Տոսկանայի կարծր ցորենից` բրոնզավորված
Պատրաստման տևողությունը
10 րոպե, "Ալ դենտե" պատրաստման եղանակ
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
12.4 գ
Ճարպեր
1,9 գ
Ածխաջրեր
76 գ
Էներգետիկ արժեքը`
378 Կկալ
Բաղադրություն
Տոսկանայի կարծր ցորեն, ջուր
Արտադրող
Իտալիա
- Տորտիլիոնի №94Սեղմեք մեծացնելու համար
Արտադրող
ՙՙՊաստիֆիցիոՖաբիանելլի Ս.պ.Ա՚՚
Զուտ քաշը
500 գ
տեսակը
մակարոնեղեն Տոսկանայի կարծր ցորենից` բրոնզավորված
Պատրաստման տևողությունը
10 րոպե, "Ալ դենտե" պատրաստման եղանակ
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
12.4 գ
Ճարպեր
1,9 գ
Ածխաջրեր
76 գ
Էներգետիկ արժեքը`
378 Կկալ
Բաղադրություն
Տոսկանայի կարծր ցորեն, ջուր
Արտադրող
Իտալիա
- Պեննե ՌԻգատե № 98 Սեղմեք մեծացնելու համար
Արտադրող
ՙՙՊաստիֆիցիոՖաբիանելլի Ս.պ.Ա՚՚
Զուտ քաշը
500 գ
տեսակը
մակարոնեղեն Տոսկանայի կարծր ցորենից` բրոնզավորված
Պատրաստման տևողությունը
9 րոպե, "Ալ դենտե" պատրաստման եղանակ
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
12.4 գ
Ճարպեր
1,9 գ
Ածխաջրեր
76 գ
Էներգետիկ արժեքը`
378 Կկալ
Բաղադրություն
Տոսկանայի կարծր ցորեն, ջուր
Արտադրող
Իտալիա
- Ֆուզիլլի սուպեր № 85Սեղմեք մեծացնելու համար
Արտադրող
ՙՙՊաստիֆիցիոՖաբիանելլի Ս.պ.Ա՚՚
Զուտ քաշը
500 գ
տեսակը
մակարոնեղեն Տոսկանայի կարծր ցորենից` բրոնզավորված
Պատրաստման տևողությունը
9 րոպե, "Ալ դենտե" պատրաստման եղանակ
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
12.4 գ
Ճարպեր
1,9 գ
Ածխաջրեր
76 գ
Էներգետիկ արժեքը`
378 Կկալ
Բաղադրություն
Տոսկանայի կարծր ցորեն, ջուր
Արտադրող
Իտալիա
- Ֆարֆալլե № 201Սեղմեք մեծացնելու համար
Արտադրող
ՙՙՊաստիֆիցիոՖաբիանելլի Ս.պ.Ա՚՚
Զուտ քաշը
500 գ
տեսակը
մակարոնեղեն Տոսկանայի 100% կարծր ցորենից` բրոնզավորված
Պատրաստման տևողությունը
10 րոպե, "Ալ դենտե" պատրաստման եղանակ
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
12.4 գ
Ճարպեր
1,9 գ
Ածխաջրեր
76 գ
Էներգետիկ արժեքը`
378 Կկալ
Բաղադրություն
Տոսկանայի 100% կարծր ցորեն, ջուր
Արտադրող
Իտալիա
- Սպագետտի №06 ԲԻՈՍեղմեք մեծացնելու համար
Արտադրող
ՙՙՊաստիֆիցիոՖաբիանելլի Ս.պ.Ա՚՚
Զուտ քաշը
500 գ
տեսակը
մակարոնեղեն Տոսկանայի 100% օրգանական կարծր ցորենից` բրոնզավորված
Պատրաստման տևողությունը
9 րոպե, "Ալ դենտե" պատրաստման եղանակ
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
12.4 գ
Ճարպեր
1,9 գ
Ածխաջրեր
76 գ
Էներգետիկ արժեքը`
378 Կկալ
Բաղադրություն
Տոսկանայի 100% օրգանական կարծր ցորեն, ջուր
Արտադրող
Իտալիա
- Տորտիլիոնի №94 ԲԻՈՍեղմեք մեծացնելու համար
Արտադրող
ՙՙՊաստիֆիցիոՖաբիանելլի Ս.պ.Ա՚՚
Զուտ քաշը
500 գ
տեսակը
մակարոնեղեն Տոսկանայի 100% օրգանական կարծր ցորենից` բրոնզավորված
Պատրաստման տևողությունը
11 րոպե, "Ալ դենտե" պատրաստման եղանակ
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
12.4 գ
Ճարպեր
1,9 գ
Ածխաջրեր
76 գ
Էներգետիկ արժեքը`
378 Կկալ
Բաղադրություն
Տոսկանայի 100% օրգանական կարծր ցորեն, ջուր
Արտադրող
Իտալիա
- Պեննե ՌԻգատե № 98 ԲԻՈՍեղմեք մեծացնելու համար
Արտադրող
ՙՙՊաստիֆիցիոՖաբիանելլի Ս.պ.Ա՚՚
Զուտ քաշը
500 գ
տեսակը
մակարոնեղեն Տոսկանայի 100% օրգանական կարծր ցորենից` բրոնզավորված
Պատրաստման տևողությունը
8 րոպե "Ալ դենտե" պատրաստման եղանակ
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
12.4 գ
Ճարպեր
1,9 գ
Ածխաջրեր
76 գ
Էներգետիկ արժեքը`
378 Կկալ
Բաղադրություն
Տոսկանայի 100% օրգանական կարծր ցորեն, ջուր
Արտադրող
Իտալիա
- Ֆուզիլլի սուպեր № 85 ԲԻՈՍեղմեք մեծացնելու համար
Արտադրող
ՙՙՊաստիֆիցիոՖաբիանելլի Ս.պ.Ա՚՚
Զուտ քաշը
500 գ
տեսակը
մակարոնեղեն Տոսկանայի 100% օրգանական կարծր ցորենից` բրոնզավորված
Պատրաստման տևողությունը
9 րոպե, "Ալ դենտե" պատրաստման եղանակ
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
12.4 գ
Ճարպեր
1,9 գ
Ածխաջրեր
76 գ
Էներգետիկ արժեքը`
378 Կկալ
Բաղադրություն
Տոսկանայի 100% օրգանական կարծր ցորեն, ջուր
Արտադրող
Իտալիա
- Ֆարֆալլե № 201 ԲԻՈՍեղմեք մեծացնելու համար
Արտադրող
ՙՙՊաստիֆիցիոՖաբիանելլի Ս.պ.Ա՚՚
Զուտ քաշը
500 գ
տեսակը
մակարոնեղեն Տոսկանայի 100% օրգանական կարծր ցորենից` բրոնզավորված
Պատրաստման տևողությունը
9 րոպե, "Ալ դենտե" պատրաստման եղանակ
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
12.4 գ
Ճարպեր
1,9 գ
Ածխաջրեր
76 գ
Էներգետիկ արժեքը`
378 Կկալ
Բաղադրություն
Տոսկանայի 100% օրգանական կարծր ցորեն, ջուր
Արտադրող
Իտալիա
- Սպագետտի № 06 ԴԻԵՏԻԿՍեղմեք մեծացնելու համար
Արտադրող
ՙՙՊաստիֆիցիոՖաբիանելլի Ս.պ.Ա՚՚
Զուտ քաշը
500 գ
տեսակը
մակարոնեղեն Տոսկանայի 100% օրգանական, ամբողջական կարծր ցորենից`համալրված՝ Օմեգա-3-ով և կտավատի սերմերի ալյուրով,
Պատրաստման տևողությունը
7 րոպե, "Ալ դենտե" պատրաստման եղանակ
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
14 գ
Ճարպեր
3,2 գ
Ածխաջրեր
63 գ
Էներգետիկ արժեքը`
350 Կկալ
Բաղադրություն
Տոսկանայի 100% օրգանական ամբողջական կարծր ցորեն՝ համալրված՝ Օմեգա-3-ով և կտավատի ալյուրով, ջուր
Արտադրող
Իտալիա
- Տորտիլիոնի №94 դիետիկՍեղմեք մեծացնելու համար
Արտադրող
ՙՙՊաստիֆիցիոՖաբիանելլի Ս.պ.Ա՚՚
Զուտ քաշը
500 գ
տեսակը
մակարոնեղեն Տոսկանայի 100% օրգանական, ամբողջական կարծր ցորենից`համալրված՝ Օմեգա-3-ով և կտավատի սերմերի ալյուրով,
Պատրաստման տևողությունը
9 րոպե, "Ալ դենտե" պատրաստման եղանակ
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
14 գ
Ճարպեր
3,2 գ
Ածխաջրեր
63 գ
Էներգետիկ արժեքը`
350 Կկալ
Բաղադրություն
Տոսկանայի 100% օրգանական ամբողջական կարծր ցորեն՝ համալրված՝ Օմեգա-3-ով և կտավատի ալյուրով, ջուր
Արտադրող
Իտալիա
- Պեննե ՌԻգատե № 98 ԴԻԵՏԻԿՍեղմեք մեծացնելու համար
Արտադրող
ՙՙՊաստիֆիցիոՖաբիանելլի Ս.պ.Ա՚՚
Զուտ քաշը
500 գ
տեսակը
մակարոնեղեն Տոսկանայի 100% օրգանական, ամբողջական կարծր ցորենից`համալրված՝ Օմեգա-3-ով և կտավատի սերմերի ալյուրով,
Պատրաստման տևողությունը
8 րոպե, "Ալ դենտե" պատրաստման եղանակ
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
14 գ
Ճարպեր
3,2 գ
Ածխաջրեր
63 գ
Էներգետիկ արժեքը`
350 Կկալ
Բաղադրություն
Տոսկանայի 100% օրգանական ամբողջական կարծր ցորեն՝ համալրված՝ Օմեգա-3-ով և կտավատի ալյուրով, ջուր
Արտադրող
Իտալիա
- Ֆուզիլլի սուպեր № 85 ԴԻԵՏԻԿՍեղմեք մեծացնելու համար
Արտադրող
ՙՙՊաստիֆիցիոՖաբիանելլի Ս.պ.Ա՚՚
Զուտ քաշը
500 գ
տեսակը
մակարոնեղեն Տոսկանայի 100% օրգանական, ամբողջական կարծր ցորենից`համալրված՝ Օմեգա-3-ով և կտավատի սերմերի ալյուրով,
Պատրաստման տևողությունը
8 րոպե, "Ալ դենտե" պատրաստման եղանակ
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
14 գ
Ճարպեր
3,2 գ
Ածխաջրեր
63 գ
Էներգետիկ արժեքը`
350 Կկալ
Բաղադրություն
Տոսկանայի 100% օրգանական ամբողջական կարծր ցորեն՝ համալրված՝ Օմեգա-3-ով և կտավատի ալյուրով, ջուր
Արտադրող
Իտալիա
- Ֆարֆալլե № 201 ԴԻԵՏԻԿՍեղմեք մեծացնելու համար
Արտադրող
ՙՙՊաստիֆիցիոՖաբիանելլի Ս.պ.Ա՚՚
Զուտ քաշը
500 գ
տեսակը
մակարոնեղեն Տոսկանայի 100% օրգանական, ամբողջական կարծր ցորենից`համալրված՝ Օմեգա-3-ով և կտավատի սերմերի ալյուրով,
Պատրաստման տևողությունը
9 րոպե, "Ալ դենտե" պատրաստման եղանակ
Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
14 գ
Ճարպեր
3,2 գ
Ածխաջրեր
63 գ
Էներգետիկ արժեքը`
350 Կկալ
Բաղադրություն
Տոսկանայի 100% օրգանական ամբողջական կարծր ցորեն՝ համալրված՝ Օմեգա-3-ով և կտավատի ալյուրով, ջուր
Արտադրող
Իտալիա