Մյուլլյուն Փարաս
Հիմնադրվել է Ֆինլանդիայում
Ընկերության հիմնադրման տարեթիվ` 1928թ.
Myllyn Paras («Մյուլլյուն Փարաս») ընտանեկան ընկերության պատմությունը սկսվել է 1928 թվականին ֆինլանդիայում, որտեղ տեղացի ֆերմերները միավորվել էին՝ վարսակից արտադրանք ստանալու համար: Այսօր «Մյուլլյուն Փարաս» ընկերությունն արտադրում է վարսակի փաթիլներ, նաև, Ռուսաստանում` սեփական բրենդի ներքո, պահպանելով ֆիննական ավանդույթներն ու պահանջները և մատակարարում ԱՊՀ երկրներ:
Ընկերությունը, պարբերաբար, զարգացնում և ձևափոխում է ապրանքատեսականիները, ինչպես նաև, փնտրում է հատիկեղենի տեսականու կիրառման տարբեր եղանակներ՝ պահպանելով ավանդական ֆիննական որակը: «Մյուլլյուն Փարաս» ապրանքանիշի ապրանքախմբերը ներկայացված են հետևյալ ենթաապրանքանիշերի ներքո՝ «1928», «Տիգրյոնոկ», «Բիո-Բիո»:
Ապրանքատեսականու մրցակցային առավելություններն են՝
- Օգտագործվում է միայն բարձրորակ հումք:
- Ժամանակակից սարքավորումները և որակի վերահսկման և հումքի մաքրման բազմաստիճանային համակարգը թույլ է տալիս մաքրել փաթիլները առանց քիմիական մշակման:
- Ժամանակակից և վառ փաթեթավորումը սպառողի ուշադրությունն է գրավում:
- Շիլաների մեջ օգտագործվում է բարձրորակ և օգտակար հատկություններ պարունակող հատապտուղներ ու մրգեր:
Տեղեկատվության աղբյուրը և մանրամասները ընկերության պաշտոնական կայքում՝ https://www.myllynparas.ru/
«1928»
1928 թվականից ի վեր Myllyn Paras ընտանեկան ընկերությունը պահպանում է ավանդական ֆիննական որակը: 90 տարվա փորձը թույլ է տվել ստեղծել էկոլոգիապես մաքուր արտադրանքի լայն տեսականի: Փաթիլները պատրաստված են բարձրորակ վարսակի ամբողջական հատիկներից՝ հատուկ տեխնոլոգիայով, որը թույլ է տալիս պահպանել արտադրանքի խոշոր կառուցվածքը։ Հենց դրա շնորհիվ, արտադրանքն ավելի դանդաղ է մարսվում՝ երկարատև էներգիա մատակարարելով օրգանիզմին և պահպանելով հագեցվածության զգացումը, ինչն օգնում է վերահսկել քաշը։
- ՀԵՐԿՈՒԼԵՍ վարսակի խոշոր փաթիլներ 500գՍեղմեք մեծացնելու համար
Փաթիլները պատրաստված են բարձրորակ վարսակի ամբողջական հատիկներից։ Ապրանքը պարունակում է մեծ քանակությամբ վարսակի լուծվող սննդային բջջանյութ` β-գլյուկան, որը հեշտությամբ մարսվում է՝ հավասարաչափ էներգիա մատակարարելով օրգանիզմին և առաջացնելով հագեցվածության զգացում:
Արտադրող
«Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ):
Ապրանքային նշան
Մյուլլյուն փարաս
Տեսակ
Փաթիլներ Հերկուլես
Պատրաստման եղանակը
1 չափաբաժին՝ ½ բաժակ (100 մլ) Հերկուլես, 1 1/3 - 1 2/3 բաժակ (260-330 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), հերկուլեսը լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 15 րոպե՝ երբեմն խառնելով:
Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը
500գ Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
5 գ
Ճարպեր
2,5 գ
Ածխաջրեր
25 գ
Էներգետիկ արժեքը`
140 Կկալ
Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները
16 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում Արտադրող երկիր
Ռուսաստան - Արագ եփվող վարսակի փաթիլներ 500գՍեղմեք մեծացնելու համար
Արագ եփվող վարսակի փաթիլները պատրաստված են բարձրորակ վարսակի ամբողջական հատիկներից։ Խոշոր հատիկները հատուկ մշակմամբ մանրացվում են մանր փաթիլների, առանց հավելումների և կոնսերվանտների: Ապրանքը պարունակում է մեծ քանակությամբ վարսակի լուծվող սննդային բջջանյութ` β-գլյուկան, որը հեշտությամբ մարսվում է՝ հավասարաչափ էներգիա մատակարարելով օրգանիզմին և առաջացնելով հագեցվածության զգացում:
Արտադրող
«Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ):
Ապրանքային նշան
Մյուլլյուն փարաս «1928»
Տեսակ
Արագ եփվող վարսակի փաթիլներ
Պատրաստման եղանակը
1 չափաբաժին 40գ՝ 2/3 բաժակ (130 մլ) վարսակ, 1 բաժակ (200 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 1 րոպե՝ երբեմն խառնելով:
Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը
500գ Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
5 գ
Ճարպեր
2,5 գ
Ածխաջրեր
25 գ
Էներգետիկ արժեքը`
140 Կկալ
Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները
16 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում Արտադրող երկիր
Ռուսաստան - Արագ եփվող վարսակի փաթիլներ 350գՍեղմեք մեծացնելու համար
Արագ եփվող վարսակի փաթիլները պատրաստված են բարձրորակ վարսակի ամբողջական հատիկներից։ Խոշոր հատիկները հատուկ մշակմամբ մանրացվում են մանր փաթիլների, առանց հավելումների և կոնսերվանտների: Ապրանքը պարունակում է մեծ քանակությամբ վարսակի լուծվող սննդային բջջանյութ` β-գլյուկան, որը հեշտությամբ մարսվում է՝ հավասարաչափ էներգիա մատակարարելով օրգանիզմին և առաջացնելով հագեցվածության զգացում:
Արտադրող
«Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ):
Ապրանքային նշան
Մյուլլյուն փարաս «1928»
Տեսակ
Արագ եփվող վարսակի փաթիլներ
Պատրաստման եղանակը
1 չափաբաժին 40գ՝ 2/3 բաժակ (130 մլ) վարսակ, 1 բաժակ (200 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 1 րոպե՝ երբեմն խառնելով:
Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը
350գ Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
5 գ
Ճարպեր
2,5 գ
Ածխաջրեր
25 գ
Էներգետիկ արժեքը`
140 Կկալ
Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները
16 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում Արտադրող երկիր
Ռուսաստան - 4 հացահատիկի փաթիլներ 500գՍեղմեք մեծացնելու համար
Արտադրանքը բաղկացած է ցորենի, տարեկանի, գարու և վարսակի ամբողջական հատիկներից ստացված փաթիլներից՝ առանց որևէ օժանդակ հավելումների: Տարեկանի փաթիլները, որոնք գերակշռում են արտադրանքի բաղադրության մեջ, ապահովում են սննդային մանրաթելերի բարձր պարունակություն, որոնք դրական են ազդում նյութափոխանակության վրա, նվազեցնում և պահպանում են արյան մեջ խոլեստերինի նորմալ մակարդակը:
Արտադրող
«Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ):
Ապրանքային նշան
Մյուլլյուն փարաս «1928»
Տեսակ
4 հացահատիկի փաթիլներ
Պատրաստման եղանակը
1 չափաբաժին՝ 2/3 բաժակ (130 մլ) փաթիլներ, 1 1/3 - 1 2/3 բաժակ (260-330 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 3 րոպե՝ երբեմն խառնելով:
Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը
500գ Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
4.5 գ
Ճարպեր
1 գ
Ածխաջրեր
24 գ
Էներգետիկ արժեքը`
130 Կկալ
Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները
16 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում Արտադրող երկիր
Ռուսաստան - Վարսակի և հնդկաձավարի փաթիլներ 300գՍեղմեք մեծացնելու համար
Վարսակի և հնդկաձավարի ամբողջական հատիկների մանրակրկիտ մշակմամբ ստացված փաթիլների խառնուրդ է՝ առանց հավելումների և կոնսերվանտների: Նրանց Շիլան համեղ է ու սննդարար։
Արտադրող
«Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ):
Ապրանքային նշան
Մյուլլյուն փարաս «1928»
Տեսակ
Վարսակի և հնդկաձավարի փաթիլներ
Պատրաստման եղանակը
1 չափաբաժին 40գ՝ 1/2 բաժակ (100 մլ) փաթիլներ, 1 1/4- 1 1/2 բաժակ (250-300 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 3 րոպե՝ երբեմն խառնելով:
Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը
300գ Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
5 գ
Ճարպեր
2 գ
Ածխաջրեր
24 գ
Էներգետիկ արժեքը`
140 Կկալ
Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները
16 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում Արտադրող երկիր
Ռուսաստան - Հնդկաձավարի փաթիլներ 400գՍեղմեք մեծացնելու համար
Հնդկաձավարի փաթիլները ամբողջական հնդկաձավարի հատիկների մանրակրկիտ մշակման արդյունք են։ Մաքրված և շոգեխաշած վիճակում հարթեցվում են բարակ փաթիլների՝ առանց հավելումների և կոնսերվանտների։
Արտադրող
«Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ):
Ապրանքային նշան
Մյուլլյուն փարաս «1928»
Տեսակ
հնդկաձավարի փաթիլներ
Պատրաստման եղանակը
1 չափաբաժին 40գ՝ 1/3 բաժակ (60 մլ) փաթիլներ, 1 - 1 1/3 բաժակ (200-260 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 3 րոպե՝ երբեմն խառնելով:
Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը
400գ Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
5 գ
Ճարպեր
1,5 գ
Ածխաջրեր
23 գ
Էներգետիկ արժեքը`
120 Կկալ
Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները
16 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում Արտադրող երկիր
Ռուսաստան - Վարսակի թեփ 400գՍեղմեք մեծացնելու համար
Վարսակի թեփը պատրաստվում է վարսակի ամբողջական հատիկների արտաքին շերտերից՝ օգտագործելով հատուկ տեխնոլոգիա, որի շնորհիվ արտադրանքը պարունակում է 2 անգամ ավելի շատ սննդային բջջանյութ β-գլյուկան՝ ի համեմատ լուծվող վարսակի հետ։ Լուծվող սննդային մանրաթելերի վարսակի β-գլյուկանը դրական է ազդում նյութափոխանակության վրա՝ նվազեցնում և պահպանում է արյան մեջ խոլեստերինի նորմալ մակարդակը, կայունացնում է արյան շաքարի մակարդակը ուտելուց հետո, ինչը թույլ է տալիս վերահսկել քաշը; նպաստում է ճիշտ մարսողությանը, բարելավում է աղեստամոքսային տրակտի ֆունկցիոնալ վիճակը։
Արտադրող
«Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ):
Ապրանքային նշան
Մյուլլյուն փարաս «1928»
Տեսակ
Վարսակի թեփ
Պատրաստման եղանակը
1 թեյի գդալ վարսակի թեփը լցնել եռման ջրի մեջ և թողնել 20-30 րոպե, ապա քամել հեղուկը։
Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը
400գ Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
5,5 գ
Ճարպեր
2,5 գ
Ածխաջրեր
13 գ
Էներգետիկ արժեքը`
110 Կկալ
Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները
16 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում Արտադրող երկիր
Ռուսաստան - Բրնձի փաթիլներ 400գ Սեղմեք մեծացնելու համար
Բրնձի փաթիլները պատրաստվում են բարձրորակ բրնձի ամբողջական հատիկներից, նախապես մաքրվում և հարթեցվում են առանց հավելումների կամ կոնսերվանտների օգտագործման:
Արտադրող
«Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ):
Ապրանքային նշան
Մյուլլյուն փարաս «1928»
Տեսակ
Բրնձի փաթիլներ 400գ
Պատրաստման եղանակը
1 չափաբաժին 40գ՝ 1/3 բաժակ (60 մլ) փաթիլներ, 1 բաժակ (200 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 3 րոպե՝ երբեմն խառնելով:
Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը
400գ Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
7 գ
Ճարպեր
1 գ
Ածխաջրեր
74 գ
Էներգետիկ արժեքը`
330 Կկալ
Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները
16 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում Արտադրող երկիր
Ռուսաստան
«Տիգրյոնոկ» շիլաներ
«Տիգրյոնոկ» շիլաներն առողջ սննդակարգի հիմքն են՝ ընտանիքի բոլոր անդամների համար: Խնամքով մշակված փաթիլների շնորհիվ շիլան նուրբ է և փափուկ: Սննդային մանրաթելերի բարձր պարունակությունը նպաստում է մարսողությանն ու լավ տրամադրությանը: Օրգանիզմին երկար ժամանակ էներգիա և հագեցվածության զգացում է ապահովում։
- Վարսակի շիլա 500գՍեղմեք մեծացնելու համար
Վարսակի շիլան պատրաստված է բարձրորակ վարսակի ամբողջական հատիկի նուրբ փաթիլներից:Նուրբ մշակված փաթիլների շնորհիվ շիլայի բաղադրությունը ստացվում է նուրբ և փափուկ: Սննդային մանրաթելերի (β-գլյուկան) բարձր պարունակությունը նպաստում է ճիշտ մարսողությանն ու լավ տրամադրությանը, երկար ժամանակ հաղորդում է հագեցվածության զգացում։
Արտադրող
«Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ):
Ապրանքային նշան
Մյուլլյուն փարաս «Տիգրյոնոկ»
Տեսակ
Վարսակի շիլա
Պատրաստման եղանակը
1 չափաբաժին 40գ՝ 1/2 բաժակ (100 մլ) վարսակի խառնուրդ, 1 բաժակ (200 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 1 րոպե՝ երբեմն խառնելով:
Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը
500գ Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
12 գ
Ճարպեր
6 գ
Ածխաջրեր
62 գ
Էներգետիկ արժեքը`
350 Կկալ
Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները
16 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում Արտադրող երկիր
Ռուսաստան - 4 հացահատիկի շիլա 300գՍեղմեք մեծացնելու համար
4 հացահատիկի շիլան պատրաստված է տարեկանի, ցորենի, վարսակի և գարու բարձրորակ ամբողջական հատիկների հարթեցված բարակ փաթիլներից։ Շիլայի խտությունը նուրբ և փափուկ է՝ խնամքով մշակված փաթիլների շնորհիվ։ Տարեկանի փաթիլները, որոնք գերակշռում են արտադրանքի բաղադրության մեջ, ապահովում են սննդային մանրաթելերի բարձր պարունակություն, ինչը նպաստում է պատշաճ մարսողությանը և լավ տրամադրությանը, երկար ժամանակ ապահովում է հագեցվածության զգացում:
Արտադրող
«Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ):
Ապրանքային նշան
Մյուլլյուն փարաս «Տիգրյոնոկ»
Տեսակ
4 հացահատիկի շիլա
Պատրաստման եղանակը
1 չափաբաժին 40գ՝ 1/2 բաժակ (100 մլ) շիլայի խառնուրդ, 1 բաժակ (200 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 1 րոպե՝ երբեմն խառնելով:
Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը
300գ Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
11 գ
Ճարպեր
3 գ
Ածխաջրեր
61 գ
Էներգետիկ արժեքը`
320 Կկալ
Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները
16 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում Արտադրող երկիր
Ռուսաստան - Հնդկաձավարի շիլա 400գՍեղմեք մեծացնելու համար
4 հացահատիկի շիլան պատրաստված է տարեկանի, ցորենի, վարսակի և գարու բարձրորակ ամբողջական հատիկների հարթեցված բարակ փաթիլներից։ Շիլայի խտությունը նուրբ և փափուկ է՝ խնամքով մշակված փաթիլների շնորհիվ։ Տարեկանի փաթիլները, որոնք գերակշռում են արտադրանքի բաղադրության մեջ, ապահովում են սննդային մանրաթելերի բարձր պարունակություն, ինչը նպաստում է պատշաճ մարսողությանը և լավ տրամադրությանը, երկար ժամանակ ապահովում է հագեցվածության զգացում:
Արտադրող
«Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ):
Ապրանքային նշան
Մյուլլյուն փարաս «Տիգրյոնոկ»
Տեսակ
Հնդկաձավարի շիլա
Պատրաստման եղանակը
1 չափաբաժին 40գ՝ 1/2 բաժակ (100 մլ) շիլայի խառնուրդ, 3/4 բաժակ (150 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 1 րոպե՝ երբեմն խառնելով:
Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը
400գ Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
13 գ
Ճարպեր
3.5 գ
Ածխաջրեր
57 գ
Էներգետիկ արժեքը`
310 Կկալ
Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները
16 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում Արտադրող երկիր
Ռուսաստան - Բրնձի շիլա 400գՍեղմեք մեծացնելու համար
Բրնձի շիլան պատրաստվում է բարձրորակ բրնձի հատիկներից՝ հարթեցված նուրբ փաթիլներով: Նուրբ և փափուկ է՝ խնամքով մշակված փաթիլների շնորհիվ: Սննդային մանրաթելերի բարձր պարունակությունը նպաստում է ճիշտ մարսողությանն ու լավ տրամադրությանը, տալիս է էներգիա և երկար ժամանակ հագեցվածության զգացում։
Արտադրող
«Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ):
Ապրանքային նշան
Մյուլլյուն փարաս «Տիգրյոնոկ»
Տեսակ
Բրնձի շիլա
Պատրաստման եղանակը
1 չափաբաժին 40գ՝ 1/2 բաժակ (100 մլ) շիլայի խառնուրդ, 1 ¼-1½ բաժակ (250-300 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 4 րոպե՝ երբեմն խառնելով:
Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը
400գ Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
7 գ
Ճարպեր
1 գ
Ածխաջրեր
74 գ
Էներգետիկ արժեքը`
330 Կկալ
Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները
16 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում Արտադրող երկիր
Ռուսաստան
«ԲԻՈ-ԲԻՈ» վարսակի շիլաներ լակտոբակտերիաներով
«ԲԻՈ-ԲԻՈ» վարսակի շիլաների նորարար շարքը լակտոբակտերիաներով է՝ lactobacilli Enterococcusfaecium L3: Դրանք ճնշում են պաթոգենների աճը, կարգավորում՝ միկրոֆլորան, օգնում են նորմալացնել նյութափոխանակությունը և ամրացնում իմունիտետը: Օրական սպառելով ընդամենը 1 փաթեթ՝ դուք կկարողանաք պաշտպանել մարսողական համակարգը վնասակար միկրոօրգանիզմներից և բարելավել աղեստամոքսային տրակտի աշխատանքը։
Եփել չի պահանջվում:
Շիլաների մեջ օգտագործվում է բարձրորակ և օգտակար հատկություններ պարունակող հատապտուղներ ու մրգեր:
Փաթեթիկների քաշը՝ 40գ
- Վարսակի շիլա լակտոբակտերիաներով 5*40գՍեղմեք մեծացնելու համար
Դասական վարսակի շիլան լակտոբակտերիաներով է և չի պահանջում եփել: Պրոբիոտիկները օպտիմալ պայմաններ են ստեղծում մարդու սեփական աղիքային միկրոֆլորայի աճի և զարգացման համար, ապահովում են պաշտպանություն՝ վնասակար միկրոօրգանիզմներից, նպաստում են մարսողության բարելավմանը և իմունիտետի բարձրացմանը:
Արտադրող
«Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ):
Ապրանքային նշան
«ԲԻՈ-ԲԻՈ»
Տեսակ
Վարսակի շիլա լակտոբակտերիաներով
Պատրաստման եղանակը
1 չափաբաժին 40գ՝ 1/2 բաժակ (100 մլ) վարսակի խառնուրդ, 1 բաժակ (200 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 1 րոպե՝ երբեմն խառնելով:
Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը
200գ (5*40г) Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
11 գ
Ճարպեր
5.5 գ
Ածխաջրեր
66 գ
Էներգետիկ արժեքը`
350 Կկալ
Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները
10 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում Արտադրող երկիր
Ռուսաստան - Վարսակի շիլա անտառային հատապտուղներով 5*40գՍեղմեք մեծացնելու համար
Դասական վարսակի շիլան լակտոբակտերիաներով է և չի պահանջում եփել: Պրոբիոտիկները օպտիմալ պայմաններ են ստեղծում մարդու սեփական աղիքային միկրոֆլորայի աճի և զարգացման համար, ապահովում են պաշտպանություն՝ վնասակար միկրոօրգանիզմներից, նպաստում են մարսողության բարելավմանը և իմունիտետի բարձրացմանը:
Արտադրող
«Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ):
Ապրանքային նշան
«ԲԻՈ-ԲԻՈ»
Տեսակ
Վարսակի շիլա անտառային հատապտուղներով: Պարունակում է լակտոբակտերիաներ:
Պատրաստման եղանակը
1 չափաբաժին 40գ՝ 1/2 բաժակ (100 մլ) վարսակի խառնուրդ, 1 բաժակ (200 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 1 րոպե՝ երբեմն խառնելով:
Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը
200գ (5*40г) Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
10 գ
Ճարպեր
5 գ
Ածխաջրեր
67 գ
Էներգետիկ արժեքը`
370 Կկալ
Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները
10 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում Արտադրող երկիր
Ռուսաստան - Վարսակի շիլա հապալասով և կաթով 5*40գՍեղմեք մեծացնելու համար
Հապալասով և կաթով վարսակի շիլան լակտոբակտերիաներով է և չի պահանջում եփել: Պրոբիոտիկները օպտիմալ պայմաններ են ստեղծում մարդու սեփական աղիքային միկրոֆլորայի աճի և զարգացման համար, ապահովում են պաշտպանություն՝ վնասակար միկրոօրգանիզմներից, նպաստում են մարսողության բարելավմանը և իմունիտետի բարձրացմանը:
Արտադրող
«Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ):
Ապրանքային նշան
«ԲԻՈ-ԲԻՈ»
Տեսակ
Վարսակի շիլա հապալասով և կաթով: Պարունակում է լակտոբակտերիաներ:
Պատրաստման եղանակը
1 չափաբաժին 40գ՝ 1/2 բաժակ (100 մլ) վարսակի խառնուրդ, 1 բաժակ (200 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 1 րոպե՝ երբեմն խառնելով:
Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը
200գ (5*40г) Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
13 գ
Ճարպեր
4,5 գ
Ածխաջրեր
65 գ
Էներգետիկ արժեքը`
360 Կկալ
Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները
10 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում Արտադրող երկիր
Ռուսաստան - Վարսակի շիլա ընտրանի 4*40գՍեղմեք մեծացնելու համար
Ընտրանին պարունակում է հապալասով և կաթով, ելակով և կաթով վարսակի շիլաներ լակտոբակտերիաներով, չեն պահանջում եփել: Պրոբիոտիկները օպտիմալ պայմաններ են ստեղծում մարդու սեփական աղիքային միկրոֆլորայի աճի և զարգացման համար, ապահովում են պաշտպանություն՝ վնասակար միկրոօրգանիզմներից, նպաստում են մարսողության բարելավմանը և իմունիտետի բարձրացմանը:
Արտադրող
«Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ):
Ապրանքային նշան
«ԲԻՈ-ԲԻՈ»
Տեսակ
Վարսակի շիլա ընտրանի: Պարունակում է լակտոբակտերիաներ:
Պատրաստման եղանակը
1 չափաբաժին 40գ՝ 1/2 բաժակ (100 մլ) վարսակի խառնուրդ, 1 բաժակ (200 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 1 րոպե՝ երբեմն խառնելով:
Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը
160 գ (4*40г) Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
13 գ
Ճարպեր
4,5 գ
Ածխաջրեր
65 գ
Էներգետիկ արժեքը`
360 Կկալ
Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները
10 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում Արտադրող երկիր
Ռուսաստան - Վարսակի շիլա լակտոբակտերիաներով 24*40գՍեղմեք մեծացնելու համար
Դասական վարսակի շիլան լակտոբակտերիաներով է և չի պահանջում եփել: Պրոբիոտիկները օպտիմալ պայմաններ են ստեղծում մարդու սեփական աղիքային միկրոֆլորայի աճի և զարգացման համար, ապահովում են պաշտպանություն՝ վնասակար միկրոօրգանիզմներից, նպաստում են մարսողության բարելավմանը և իմունիտետի բարձրացմանը:
Արտադրող
«Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ):
Ապրանքային նշան
«ԲԻՈ-ԲԻՈ»
Տեսակ
Վարսակի շիլա լակտոբակտերիաներով
Պատրաստման եղանակը
1 չափաբաժին 40գ՝ 1/2 բաժակ (100 մլ) վարսակի խառնուրդ, 1 բաժակ (200 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 1 րոպե՝ երբեմն խառնելով:
Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը
960գ (24*40г) Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
11 գ
Ճարպեր
5.5 գ
Ածխաջրեր
66 գ
Էներգետիկ արժեքը`
350 Կկալ
Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները
10 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում Արտադրող երկիր
Ռուսաստան - Վարսակի շիլա անտառային հատապտուղներով 24*40գՍեղմեք մեծացնելու համար
Դասական վարսակի շիլան լակտոբակտերիաներով է և չի պահանջում եփել: Պրոբիոտիկները օպտիմալ պայմաններ են ստեղծում մարդու սեփական աղիքային միկրոֆլորայի աճի և զարգացման համար, ապահովում են պաշտպանություն՝ վնասակար միկրոօրգանիզմներից, նպաստում են մարսողության բարելավմանը և իմունիտետի բարձրացմանը:
Արտադրող
«Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ):
Ապրանքային նշան
«ԲԻՈ-ԲԻՈ»
Տեսակ
Վարսակի շիլա անտառային հատապտուղներով: Պարունակում է լակտոբակտերիաներ:
Պատրաստման եղանակը
1 չափաբաժին 40գ՝ 1/2 բաժակ (100 մլ) վարսակի խառնուրդ, 1 բաժակ (200 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 1 րոպե՝ երբեմն խառնելով:
Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը
960գ (24*40г) Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
10 գ
Ճարպեր
5 գ
Ածխաջրեր
67 գ
Էներգետիկ արժեքը`
370 Կկալ
Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները
10 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում Արտադրող երկիր
Ռուսաստան - Վարսակի շիլա հապալասով 24*40գՍեղմեք մեծացնելու համար
Հապալասով և կաթով վարսակի շիլան լակտոբակտերիաներով է և չի պահանջում եփել: Պրոբիոտիկները օպտիմալ պայմաններ են ստեղծում մարդու սեփական աղիքային միկրոֆլորայի աճի և զարգացման համար, ապահովում են պաշտպանություն՝ վնասակար միկրոօրգանիզմներից, նպաստում են մարսողության բարելավմանը և իմունիտետի բարձրացմանը:
Արտադրող
«Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ):
Ապրանքային նշան
«ԲԻՈ-ԲԻՈ»
Տեսակ
Վարսակի շիլա հապալասով: Պարունակում է լակտոբակտերիաներ:
Պատրաստման եղանակը
1 չափաբաժին 40գ՝ 1/2 բաժակ (100 մլ) վարսակի խառնուրդ, 1 բաժակ (200 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 1 րոպե՝ երբեմն խառնելով:
Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը
960գ (24*40г) Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
13 գ
Ճարպեր
4,5 գ
Ածխաջրեր
65 գ
Էներգետիկ արժեքը`
360 Կկալ
Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները
10 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում Արտադրող երկիր
Ռուսաստան - Վարսակի թեփով 24*40գՍեղմեք մեծացնելու համար
Վարսակի թեփով շիլան լակտոբակտերիաներով է և չի պահանջում եփել: Պրոբիոտիկները օպտիմալ պայմաններ են ստեղծում մարդու սեփական աղիքային միկրոֆլորայի աճի և զարգացման համար, ապահովում են պաշտպանություն՝ վնասակար միկրոօրգանիզմներից, նպաստում են մարսողության բարելավմանը և իմունիտետի բարձրացմանը:
Արտադրող
«Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ):
Ապրանքային նշան
«ԲԻՈ-ԲԻՈ»
Տեսակ
Վարսակի թեփով շիլա: Պարունակում է լակտոբակտերիաներ:
Պատրաստման եղանակը
1 չափաբաժին 40գ՝ 1/2 բաժակ (100 մլ) վարսակի խառնուրդ, 1 բաժակ (200 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 1 րոպե՝ երբեմն խառնելով:
Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը
960գ (24*40г) Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
15 գ
Ճարպեր
7 գ
Ածխաջրեր
51 գ
Էներգետիկ արժեքը`
350 Կկալ
Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները
10 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում Արտադրող երկիր
Ռուսաստան - Վարսակի շիլա ելակով և կաթով 24*40գՍեղմեք մեծացնելու համար
Ընտրանին պարունակում է հապալասով և կաթով, ելակով և կաթով վարսակի շիլաներ լակտոբակտերիաներով, չեն պահանջում եփել: Պրոբիոտիկները օպտիմալ պայմաններ են ստեղծում մարդու սեփական աղիքային միկրոֆլորայի աճի և զարգացման համար, ապահովում են պաշտպանություն՝ վնասակար միկրոօրգանիզմներից, նպաստում են մարսողության բարելավմանը և իմունիտետի բարձրացմանը:
Արտադրող
«Կոլոս-Էքսպրես» ՍՊԸ («Մյուլլյուն Պարաս» ընկ. խմբի անդամ):
Ապրանքային նշան
«ԲԻՈ-ԲԻՈ»
Տեսակ
Վարսակի շիլա ելակով և կաթով: Պարունակում է լակտոբակտերիաներ:
Պատրաստման եղանակը
1 չափաբաժին 40գ՝ 1/2 բաժակ (100 մլ) վարսակի խառնուրդ, 1 բաժակ (200 մլ) ջուր կամ կաթ: Եռացնել ջուրը (կաթը), փաթիլները լցնել եռացող հեղուկի մեջ և եփել 1 րոպե՝ երբեմն խառնելով:
Արտադրանքի մեկ միավորի քաշը
960 գ (24*40г) Սննդային արժեքը /պարունակությունը 100գ սննդամթերքում/
Սպիտակուցներ
13 գ
Ճարպեր
4,5 գ
Ածխաջրեր
65 գ
Էներգետիկ արժեքը`
360 Կկալ
Պիտանելիության ժամկետ և պահպ. պայմանները
10 ամիս: Պահել 20°С-ից ոչ բարձր ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում Արտադրող երկիր
Ռուսաստան